Sjuksköterska dagtid till Mottagning för hjärnstimulering, Stadshagen

Vill du prova på att arbeta med psykiatrins ”intensivvårds-team”, ECT-verksamheten? Är du intresserad av att lära dig utföra ECT- och rTMS-behandlingar och medverka i aktuella forskningsprojekt?

Här får du arbeta inom en verksamhet med variation i arbetet med ett starkt fokus- och utvecklingsarbete och dessutom dagtid! Du erbjuds ett stimulerande, intressant och omväxlande arbete där du kan utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. 

Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du med att ge ECT- och rTMS-behandlingar till patienter inom slutenvården samt även polikliniskt. Du kommer att ha kontakt med alla klinikens avdelningar i samband med tidsbokning och utvärdering av behandlingarna. ECT-verksamheten håller även regelbundet föreläsningar för klinikens studenter. Du kommer även att använda en del av din arbetstid till att systematisera forskningsmaterial samt delta i forskningsprojekt. En del av ditt arbete kommer vara att organisera och utveckla arbetet på mottagningen samt planera kommande behandlingarna. 

Läs mer och ansök